Hvilke møbler skal du vælge til din altan?

Er du en af de heldige, der er altanejer? Eller ønsker du dig brændende en altan, kan du med fordel læse med i dette indlæg om, hvilke møbler du kan vælge til den, og hvor hyggelig du kan gøre den. Hvis du først og fremmest vil vide mere om altaner, kan du læse mere her: https://www.minaltan.dk.

 

Inspiration til møbler på altanen

Muligvis har du haft de samme møbler i mange år, eller også har du aldrig taget dig sammen til at investere i nogle. Men så er det vist også på tide. For tænk på alle de gode stunder, du kan få under åben himmel, hvis du udnytter pladsen. Her kan du sidde med en kop kaffe og bare være til, mens det eneste, du lytter til, er træerne der blæser og fuglekvidder og lidt trafik fra gaden. Læg mobilen fra dig og nyd naturen for en stund. Eller nyd selskabet af dine ven/veninder med udsigten over landskabet eller byen.

 

Her er nogle idéer til, hvilke havemøbler du kan vælge til din altan:

 

  • Lige nu er bambus møbler blevet totalt in igen. Det tilfører altanen et naturlig element, som gør det indbydende at sætte sig derud. Det er flot at se på, og bambus er meget holdbart.
  • Træmøbler. Med disse går du aldrig helt galt i byen. Det vil du ikke fortryde om 1 år. De kan fås i forskellige træsorter, som passer til din smag. Du kan også få forskellige former. Har du kun en lille altan, kan du få et lille sæt møbler. Du kan også montere et slå-ud-bord på altanen, som derfor kan pakkes væk, hvis du ønsker mere plads. Der findes også borde, som samtidig har en funktion af at være et tøjstativ.
  • Metalmøbler. Med metalmøbler kan du skabe et råt look. Her får du et meget enkelt udtryk. Så kan du selv skrue op og ned for nips udover.

 

Byg dine egne møbler

Er hænderne skruet rigtigt på, kan du også give dig i kast med selv at bygge møbler og give altanen et yderst personligt udtryk. Du kan for eksempel bygge en bænk i træ. Det kan være med brædder, et helt stykke træ, spånplader eller andet. Med fordel kan du bygge en bænk, hvor der er plads til opbevaring under for eksempel til hynder. Byg også selv et bord i samme materiale. Man kan finde mange DIY-guides på internettet, og så kan du spørge dig ad om materialer i byggemarkedet.

 

Du kan derudover også sy puder, tæpper, hynder og lignende, hvis du tør kaste dig ud i det. Skab desuden liv på altanen med planter.