Fix din isolering af loftet

Ekstra isolering af dit loft kan give store besparelser for dig som boligejer, da du vil spare mange penge i varme. Derfor er det en rigtig god investering at efterisolere sit loft. Loftet udgør en stor flade af din bolig, og det er her, at varmen siver op. Det vil sige, at hvis dit loft ikke er isoleret ordentligt, så vil varmen sive lige i gennem og ud, og det er her, at du som boligejer mister MANGE penge. Ved du allerede på forhånd, at dit loft ikke er efterisoleret ordentligt, så er det helt sikkert en ting, som du bør få fixet hurtigt muligt for din egen skyld – samt for din pengepung.

 

Fra mareridt til drøm

Det kan være et mareridt som ny husejer at stå med den første varmeregning i hånden, hvis udgiften er stor, og det kan være en årsag til, at de fleste lige vælger at kravle op på loftet for at se efter engang. Her vil de fleste føle sig snydt, hvis de imødekommer et rodet loft, og de fleste vil helt opgive tanken om at gå i gang med at efterisolere, fordi projektet pludseligt virker alt for stort. Først skal man starte med at rydde op, herefter skal man nærmest i en rumdragt, hvorefter man så kan gå i gang med et hårdt stykke arbejde, der oveni sviner meget, og det er samtidig en dyr fornøjelse at efterisolere på trods af, at man vælger at udføre arbejdet selv. Derfor er der mange kvadratmeter i de danske hjem, der ikke er efterisoleret – specielt når vi ser på de mange lofter. Folk har simpelthen ikke overskud til det, og de har heller ikke økonomi til at få et professionelt firma til at ordne det.

 

Dog kan det kun anbefales at komme i gang på trods af, at det hele synes svært og vanskeligt, og man kan ligeså godt sørge for at ordne det ordentlig fra starten af. Her bør man tjekke op på hvilken isolering, der er bedst til ens bolig og loft, og man bør samtidig læse de mange vejledninger på nettet i gennem, så man er sikker på, at det hele udføres korrekt. Ja, det er et omfattende arbejde, men der er ingen tvivl om, at du vil smile, når du modtager din næste varmeregning.

 

Økonomisk hjælp

Mangler du en hjælpende hånd til økonomien, er hjælpen tæt på dig. Du kan på trods af, at du står i RKI stadig låne penge. Læs mere om at låne penge på Hurtiglaaneren.dk.