Disse værktøjer kan du bruge, hvis du vil forvandle grå og kedelige rum

Det er måske nok de færreste af os, der ønsker et hjem, hvor pladsen er for trang og det føles en lille smule som om, at lyset aldrig rigtigt når helt ind i alle hjørnerne. Men heldigvis er der flere ting, der kan gøres – både hver for sig og i kombination med hinanden, hvis du sidder med følelsen af, at det er sådanne rum, der udgør dit hjem.

Giv lys og dybde med spejle med indbygget lys

Spejle i sig selv kan være gode måder at få inddraget lidt mere luft til et rum. Med deres reflekterende egenskaber, kan det både sprede det naturlige lys omkring, såvel som det kan skabe en illusion af mere plads og dybde. Og med spejle med indbygget lys kan du gøre alt dette, og så måske lidt mere til. Her gives både lys fra reflektionen af det resterende lys, såvel som spejlet i sig selv udgyder de vigtige stråler i rummet. Det kan måske også understrege spejlets placering i rummet, da lyset kan tiltrække øjet til det. Og derpå kan det måske ske, at spejlets effekt forstærkes, i kraft af den opmærksomhed øjet givet det. Derudover kan spejle med indbygget lys også givet et karakteristisk indspark til den yderligere indretning. Hvis din interesse i et sådant spejl, så kan du se mere her.

Tag naturen med ind

Noget for alvor også kan friske et rum tenderende til det kedelige, er gæster fra naturen. Med finurlige potteplanter og måske farverige blomsterbuketter i overdådige glasvaser, kan du måske opnå mere liv i dit rum. Du kan også give dit rum mere personlighed, ved at vælge de blomster og planter, der er dine yndlings eller som du giver en særlig betydning til. Og derpå kan du bringe dig selv mere ind i rummet og udfase den kedelige atmosfære.