Overvej at efterisolere hvis du skal have nyt tag

Er det ved at være på tide at få lagt et nyt tag på? Har du gjort dig nogle tanker om at få efterisoleret taget nu, hvor du alligevel skal skifte det? Vidste du godt, at der er rigtig mange penge at spare på varmeregningen ved at give taget/loftet noget ekstra isolering?

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det er en smart ide at få isolere dit tag samtidig med, at du får det skiftet. Derudover kan du også læse om de mange fordele som efterisolering giver dig.

Derfor skal du efterisolere, når du får nyt tag

Hvis du skal i gang med at lægge et nyt tag, så bør du kraftigt overveje at få udført en efterisolering ved samme lejlighed. Det er nemlig yderst effektivt at isolere, når taget er taget af: Der er meget mere plads at arbejde på, og du er sikker på, at isoleringen bliver lagt korrekt og optimalt.

Derudover kan du typisk også få det samme firma som lægger et nyt tag på til at isolere for dig, hvorfor der burde være rig mulighed for at spare nogle ekstra penge, da de bør give dig et ekstra godt tilbud, når du bestiller to ting på samme tid.

Efterisolering sparer dig for mange penge

En af de helt store fordele ved at få efterisoleret taget og loftet er, at du fremover vil spare mange penge på din varmeregning. Jo bedre taget er til at holde på varmen, jo mindre varme skal du bruge for at opvarme huset. Det vil altså sige, at du med lidt ekstra isolering kan nedsætte dit varmeforbrug ganske betydeligt og derved se frem til en lavere varmeregning. Derfor giver det altså meget god mening at kombinere et nyt tag med ekstra isolering.

Derudover giver en efterisolering dig også et bedre indeklima, hvilket har en positiv effekt på dit helbred.