Få altid kontrolleret dit hus – uanset opført år

Afhængigt af hvilken periode, dit hus er opført, har der været forskellige byggekrav til isoleringen. Ældre huse kan derfor være særdeles mangelfulde i deres isoleringsevne, da der faktisk først i 1979 blev stillet nævneværdige krav til isolering pga. af den igangværende energikrise.

Set med nutidens briller bliver huse fra perioden dog stadig betragtet som meget mangelfulde og dårligt isoleret. Og selv om dit hus er fra efter år 2000 kan du stadig risikere, huset er uhensigtsmæssigt isoleret og dyrt at opvarme.

Afhængigt af de anvendte isoleringsmaterialer kan der endda være sket et nedbrydning i isoleringsmaterialet. F.eks. Er Leca og skum eksempler på materialer, der kan være helt op til 30 % vundet ind målt på volumen.

loftisolering

Få den maksimale synergieffekt med både loft- og hulmursisolering

Hvis du ønsker den maksimale isoleringseffekt, er kombinationen af loftisoleringen og hulmursisolering den bedste måde at opnå højt energi-afkast på.

Ved begge isoleringstyper kan du få energitilskud og håndværkerfradrag, ligesom begge indgreb i boligen vil betyde bedre energimærkning, og derfor øget boligværdi. 

Få et uforpligtende tilbud

Hos Dansk Tag & Isolering tilbyder vi dig et gratis besøg, hvor vi ser på dine muligheder for isolering og giver et uforpligtende tilbud.

Samtidig udregner vi din potentielle besparelse med loftisolering, hulmursisolering eller kombinationen heraf. 

Med loftisolering fra Dansk Tag & Isolering sørger vi naturligvis for, du får mere ud af dit energiforbrug og oplever varmere rum i de kolde nordiske vinter- og efterårssæsoner, mens du i sommer- og forårsmånederne vil opleve, at tagisoleringen medvirker til at skabe et tilpas miljø med god ventilation.

Vi har biler kørende i Esbjerg, Aabenraa, Bramming, Haderslev, Ribe og Tønder, men kommer naturligvis gerne og vejleder dig, selvom du bor i en anden by.

Kontakt os på 29 46 25 64 og hør hvordan du opnår store

energibesparelser – endda til markedet bedste priser.