Derfor er det ikke et problem både at renovere hus og købe bil

Er du vild med renovering af huse? Elsker du gør-det-selv-arbejde? Vil du derfor gerne renovere dit hus? Men vil du samtidig også gerne købe en bil eller bare have råd til at beholde din nuværende? Ved du ikke helt hvordan? Det kan du hurtigt blive klogere på, du skal bare læse med herunder, hvor du kan finde ud af mere om at eje både et hus og en bil.

Hvorfor skal jeg både have hus og bil?

Der er mange gode grunde til både at have hus og bil, da en ejendom er en god investering, og en bil kan føles som en kæmpe frihed.

Fordelen ved at eje et hus er, at du selv bestemmer, hvad du kan lave ved det, og at du ikke blot smider penge ned i et sort hul til en eller anden boligforening eller lignende. Hvis du køber et hus, kan du selv renovere det, og hvis det er noget, du er vild med, er det en oplagt mulighed for at gå i kast med et længere projekt, som du helt bestemmer over.

Der er også fordele ved at eje en bil, da du kan komme stort set alle steder, når du har lyst, og du ikke er afhængig af at skulle tage offentlig transport eller køre med andre. Du kan faktisk bare suse ud i det blå, lige når du ønsker det, og det er klart, hvis det er en af dine prioriteringer, selvom det kan føles en smule dyrt at eje en bil i Danmark. Læs om beskatninger af biler her.

Få råd til det hele

Hvis du gerne vil have råd til at renovere dit hus og samtidig købe en bil, men du ikke føler, at du har råd, skal du ikke være ked af det. Det handler bare om at lægge et budget og om at snakke med den rigtige bank. Hvis du har orden i din økonomi, vil det slet ikke være et problem at spare lidt op hver måned, og så er der helt sikkert også en bank, der gerne vil låne dig nogle penge til både hus og bil.