Sådan kommer I som familie igennem en boligrenovering

Det er spændende at springe ud i en boligrenovering, men det kan til gengæld også godt være udfordrende. Specielt hvis I bor som en familie, for når jeres bolig pludselig bliver skilt ad i 1000 stykker, så kan der godt opstå nogle udfordringer i forbindelse med at få hverdagen til at køre rundt. Men det er slet ikke umuligt.

Planlæg hvem der skal arbejde hvornår

Det er ikke alle i familien, der kan arbejde på én gang, hvis hverdagen skal kunne køre rundt. Derfor er det nødvendigt at lave en arbejdsplan over, hvem der arbejder hvornår. Det er ikke både mor og far, der kan arbejde på én gang, når der også skal laves mad, puttes børn m.m. Alle har også brug for pauser under sådan et byggeprojekt, så det er en fordel, hvis I laver en klar plan.

Hvis I laver en plan på forhånd, undgår I også, at nogen føler, at de arbejder for lidt i forhold til andre.

Nyd processen så meget som muligt

Selvom det kan være hårdt at renovere en hel bolig samtidig med at få en hverdag til at køre, skal I forsøge at nyde processen så meget som muligt. Det vil nemlig gøre, at I også nyder resultatet i langt højere grad. Hvis noget i perioder bliver rigtig træls, er det altid en god idé bare lige at tage en pause og så vende tilbage.

Fejr det når I er færdige

Når I har kæmpet så længe for at gøre jeres bolig færdig, er det kun på sin plads, at det bliver fejret ordentligt. I kan f.eks. invitere jeres nærmeste venner på en middag, så I kan fremvise jeres nyrenoverede bolig. Hos LeMenu kan I bestille mad ud af huset, hvis I gerne vil slippe for at skulle stå i køkkenet selv.