Få din VVS´er til at hjælpe med jeres energiforbrug

Vi lever i en verden hvor vores energiforbrug aldrig har været mere i fokus. Vi hører hele tiden i nyhederne om politikerne som skændes om tiltag som skal være bedre eller dårligere for miljøet. Alt imens taler videnskabsmænd over hele verden om at vi bliver nødt til at gøre noget drastisk, hvis vores energiforbrug ikke skal have katastrofale omkostninger for vores jord. Det er er ikke kun på folketingsplan at der bliver gjort noget for at redde miljøet, men vi helt normale mennesker kan også gøre en masse for at hjælpe. Vi kan fx starte med at hjælpe os selv, og dette kan vi fx få hjælp til hos den lokale VVS´er. Det er nemlig ikke kun godt for pengepungen med også for miljøet, når vi ikke bruger så meget energi. Herunder står der mere om, hvordan den lokale VVS´er Pilegaard-Henriksen A/S kan hjælpe os med at hjælpe miljøet.

Find ud af hvor meget energi i spilder

Hvert år betaler mange danskere mange tusindekroner mere for varme og vand, end de faktisk behøver. Dette skyldes i høj grad forældede VVS – installationer som lækker og ikke kan holde godt nok på varmen. Derfor bliver der altså brugt mere energi på at holde vandet i bruseren, vandhanen og radiatoren varmt. Her kan Pilegaard-Henriksen A/S komme ud og foretage et energitjek, hvor de vurderer hvor energivenlige ens VVS – installationer er. Man kan få dem ud til en ganske fordelagtig pris, og så vil man evt. kunne spare mange tusinde kroner i fremtiden.

Lær hvordan jeres installationer bør optimeres

Når energitjekket er klaret, vil VVS´eren kunne rådgive kunden i hvilke installationer der bør skiftes, og hvordan det bør gøres. Herfra kan man så selv bestemme, om man har lyst til at få de pågældende installationer skiftet, eller om man fortsat vil bruge for meget energi. Men hvis man ønsker at få det fikset, kan man enten ringe til en anden VVS´er, eller man kan få Pilegaard-Henriksen A/S til at klare samtlige installationer.

Får selv samme VVS´er til at gøre det med Pilegaard-Henriksen A/S

Som nævnt herover behøver man slet ikke have fat i andre VVS´ere, da Pilegaard-Henriksen A/S kan klare alt lige fra energitjekket til installationerne. På den måde får man en langt bedre personlig relation med VVS´eren frem for at skulle have fat i tre forskellige. Pilegaard-Henriksen A/S har desuden 2 afdelinger på henholdsvis Jylland og Sjælland, imens de har en enkelt VVS´er på Fyn.